У Полтаві відкривається перший магазин товарів для дому JYSK

30.04.2024

Відкриття у Полтаві!
Міжнародна роздрібна мережа магазинів для дому JYSK поповнюється в Україні ще одним представником у східному регіоні. У Полтаві 20 жовтня 2016 року відбудеться святкове відкриття магазину в торговому центрі «Київ» за адресою вул. Зіньківська, 6/1А.

Відтепер полтавчани мають можливість облаштувати свої оселі у скандинавському стилі товарами датського бренду JYSK, які вирізняються високою якістю (що підтверджується європейськими сертифікатами), демократичними цінами та вишуканим дизайном. На 2 поверсі ТРЦ «Київ» на торговій площі 1 200 кв. м мешканці Полтави можуть отоваритись усім, що потрібно для дому: меблями для спальні, дитячої, вітальні та офісу, товарами для сну (матраци, подушки, ковдри, постільна білизна), домашнім текстилем (пледи, рушники, скатертини) та різними побутовими і декоративними предметами інтер'єру. У весняно-літній період асортимент магазину JYSK багатий на садові меблі і приладдя, ігри та різноманітні речі для активного літнього відпочинку.

Місце відкриття нового магазину найбільш вдале, адже JYSK завжди дбає про комфортні умови для своїх покупців. Торгово-розважальний центр «Київ» – один із найпопулярніших закладів у Полтаві. ТРЦ розташований на перетині пішохідних і транспортних потоків, що сполучають центральну частину міста зі спальними районами, тож полтавчанам буде зручно добиратися до магазину JYSK. Покупці із власним авто зможуть залишити автівки у підземному паркінгу на 120 місць.

З нагоди відкриття першого магазину в Полтаві JYSK підготував багато акцій та подарунків. Так, з 20 по 23 жовтня перші 100 покупців щодня, купуючи товари на суму від 350 грн, отримають подушку в подарунок. У ці ж дні кожен, хто отримає на вході в ТЦ фірмову сумку JYSK і завітає до магазину, зможе отримати додаткову знижку 10% на все, що вміститься в сумку. Окрім цього, 20 та 23 жовтня можна взяти учать у розіграші купонів на 400 грн, що  випадатимуть із повітряних куль (о 12:00, 13:00 і 16:00). Але на цьому акції лише розпочнуться! Полтавчани отримають чудову нагоду вигідно скупитись, адже впродовж першого тижня діятимуть святкові знижки на цілу низку товарів різних категорії. Так, комплект для спальні, що складається з ліжка двоспального, дводверної шафи та приліжкової тумби, можна буде придбати лише за 3 000 грн, а ковдру CASE BLANKET – за 300 грн замість 1 199 грн. Про всі акції та перелік товару зі знижками можна дізнатись на спеціальній веб-сторінці www.jysk.ua/poltava. Окрім того на сторінці проходитиме конкурс для усіх бажаючих полтавчан: підписавшись на новини від JYSK, кожен матиме змогу отримати набір із двох кавових столиків TAPS.

Євген Іваниця, виконавчий директор JYSK в Україні: «Відкриття магазину у Полтаві стало вагомим кроком у розширенні мережі на Сході України. До цього JYSK був представлений у великих містах – Харків, Суми, Дніпропетровськ, а відтепер ми охоплюємо обласні центри, і таким чином данський асортимент та європейський рівень обслуговування стає доступнішим і ближчим до українців».

Довідка про компанію JYSK:

JYSK (ЮСК) – міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий у 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK. Сьогодні мережа JYSK являє собою велику міжнародну групу, яка налічує понад 2 400 магазинів в 44 країнах світу, переважно в Європі.

Торгова мережа є одним із європейських лідерів в категоріях товарів для сну (матраци, подушки, ковдри та інше), домашнього текстилю, приладдя для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів та товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

Сьогодні в Україні працює 32 магазини JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Білій Церкві (Київська область), Полтаві, а також онлайн-магазин www.jysk.ua.