У Чернівцях відкриється перший магазин JYSK

19.04.2024

3 жовтня о 10:00 данський бренд товарів для дому JYSK святкує відкриття першого магазину у Чернівцях. Усіх любителів скандинавського стилю в оселі чекають приємні знижки та розіграші призів. Новий JYSK знаходиться у ТЦ «Майдан», що на вулиці Героїв Майдану, 71.

Площа магазину складає 1 300 квадратних метрів. Формат 3.0 поєднує світлий дизайн, широкий асортимент продукції та спеціальні виставкові зони у вигляді вже обставлених кімнат. Шопінг стає надзвичайно легким, адже в одному місці можна придбати усе: меблі для кухні, вітальні, коридору чи спальні, товари для сну, текстиль і декор. Зорієнтуватися у виборі допомагають співробітники магазину.

Для всіх охочих оновити інтер’єр JYSK підготував осінню колекцію товарів. Новинки від данських дизайнерів оформлені згідно з трьома трендами REFLEXION, THE NEXT WAVE та MEMPHIS. Поєднання грубуватих текстур, насичених відтінків землі та океану і геометрії мінімалізму дозволили створити максимально красиві та комфортні речі для дому.

На честь відкриття JYSK дарує покупцям приємні пропозиції. Наприклад, двомісна софа GEDSER зі знижкою 50 відсотків обійдеться у 5000 гривень, стіл GAMMELGAB також буде продаватися за пів ціни — за 2750 гривень, а офісне крісло ABILDHOLT буде у наявності за 1350 гривень, зі знижкою 41%. Покупців також чекає додаткова 10-відсоткова знижка на все, що поміститься у фірмову сумку JYSK. Її роздаватиме ведучий.

Перші 50 покупців у період із 3 до 6 жовтня 2019 року отримають подарункову картку на 200 гривень. А кожен покупець товарів від 700 гривень візьме участь у розіграші комплекту меблів для кухні від компанії EJBY. Оголошення переможця відбудеться 6 жовтня о 17:00 у ТЦ «Майдан». Подробиці акцій та список товарів зі знижками доступні за посиланням — https://jysk.ua/maidan.

Євген Іваниця, виконавчий директор JYSK в Україні: «Магазин у Чернівцях стане 56-им в Україні та першим у цьому місті. Відтепер любителі лаконічного дизайну зможуть не лише замовити товари онлайн, а й роздивитися усе безпосередньо у магазині. А сучасний концепт 3.0 зробить процес вибору та покупки максимально легким та швидким.»

***

Довідка про компанію:

JYSK (ЮСК) – міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий у 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK.

Торгова мережа є одним із європейських лідерів в категоріях товарів для сну (матраци, подушки, ковдри та інше), домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів та товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

JYSK має унікальні переваги для покупців, серед яких повернення без обмежень в часі, гарантія ціни та зручна послуга онлайн-бронювання.

На сьогодні до складу Групи JYSK входить більше ніж 2 800 магазинів у 54 країнах світу: Данія, Норвегія, Швеція, Фінляндія, Польща, Чехія, Угорщина, Голландія, Словаччина, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Ісландія, Канада, Гренландія, Фарерські Острови, Естонія, Латвія, Литва, Україна, Косово, Болгарія, Казахстан, Румунія, Франція, Великобританія, Словенія, Македонія, Хорватія, Італія, Іспанія, Боснія та Герцеговина, Китай, Сербія, Вірменія, Чорногорія, Індонезія, Греція, Сінгапур, Албанія, В’єтнам, Мальта, Португалія, Грузія, Білорусь, Таджикистан, Молдова, Бельгія, Кувейт, Об’єднані Арабські Емірати, Таїланд, Кіпр, Ірландія та Азербайджан.

Сьогодні в Україні працює 56 магазинів JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Полтаві, Білій Церкві, Гатному, Броварах, Кам’янці-Подільському, Запоріжжі, Кривому Розі, Черкасах, Чернівцях та ін., а також онлайн-магазин www.JYSK.ua.

Відділ по роботі з клієнтами:
0800 20 20 22