Перший JYSK у Миколаєві відчиниться на Чорну п’ятницю

19.04.2024

Відкриття першого у місті магазину данського бренду товарів для дому відбудеться 28 листопада – саме у цей день у мережі JYSK стартує Чорна п’ятниця. Покупки можна буде здійснити у ТЦ Амстор, що знаходиться на проспекті Героїв Сталінграда, 9-Р.

Загальна площа магазину становить 1 288 кв. м. JYSK працюватиме у форматі 3.0, який передбачає наявність матрацної студії та спеціальні виставкові зони з прикладами облаштування інтер’єру. В асортименті представлені різноманітні меблі у скандинавському стилі, а також текстиль і декор, поєднання яких допоможе створити затишок у домі. З усіх питань щодо товару чи доставляння можна звертатись до консультантів на місці або ж з допомогою онлайн-чату на сайті мережі.

На полицях покупців вже чекає спеціальна колекція для створення новорічного настрою: ельфи, гірлянди, ліхтарики, свічки, ялинки та прикраси. Усі охочі також мають змогу взяти участь у Різдвяній скретч-грі, яка доступна за посиланням https://xmas.jysk.ua/, та вигравати сертифікати JYSK.

Протягом 4-х днів, з 28 листопада до 1 грудня, у новому магазині будуть діяти знижки до 70% на різні категорії товарів. Так, континентальне ліжко GOLD C50 з 2-ма мультипружинними матрацами та топ-матрацом матиме максимальну знижку – комплект коштуватиме 15 000 грн замість 49 999 грн. Обідній стіл VEDDE зі знижкою 60% можна буде придбати за 2 000 грн, а 3-х дверну шафу VEDDE з дзеркалом зі знижкою 50% – за 6 000 грн. З нагоди відкриття щодня перші 50 покупців, які придбали товар на суму від 700 грн, отримають сертифікати на 200 грн на наступну покупку. 1 грудня серед усіх покупців з чеком від 700 грн відбудеться розіграш матрацу PLUS S65. Переможця буде оголошено о 17:00, присутність та чек обов’язкові. Усі акційні пропозиції можна переглянути за посиланням https://jysk.ua/amstor.

Євген Іваниця, виконавчий директор JYSK в Україні: «Ми раді додати на нашу карту мережі ще один магазин, вже 58-ий, та ще одне місто – цього разу Миколаїв. На відкритті гостей чекають безпрецедентні знижки, адже у цей день стартує найбільший розпродаж року. Це означає, що окрім традиційних сертифікатів та розіграшу, містяни матимуть змогу скористатися максимальними знижками. То ж запрошуємо всіх любителів Скандинавії на урочисте святкування!».

***

Довідка про компанію:

JYSK (ЮСК) – міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий у 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK.

Торгова мережа є одним із європейських лідерів в категоріях товарів для сну (матраци, подушки, ковдри та інше), домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів та товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

JYSK має унікальні переваги для покупців, серед яких повернення без обмежень в часі, гарантія ціни та зручна послуга онлайн-бронювання.

На сьогодні до складу Групи JYSK входить більше ніж 2 800 магазинів у 54 країнах світу: Данія, Норвегія, Швеція, Фінляндія, Польща, Чехія, Угорщина, Голландія, Словаччина, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Ісландія, Канада, Гренландія, Фарерські Острови, Естонія, Латвія, Литва, Україна, Косово, Болгарія, Казахстан, Румунія, Франція, Великобританія, Словенія, Македонія, Хорватія, Італія, Іспанія, Боснія та Герцеговина, Китай, Сербія, Вірменія, Чорногорія, Індонезія, Греція, Сінгапур, Албанія, В’єтнам, Мальта, Португалія, Грузія, Білорусь, Таджикистан, Молдова, Бельгія, Кувейт, Об’єднані Арабські Емірати, Таїланд, Кіпр, Ірландія та Азербайджан.

Сьогодні в Україні працює 58 магазинів JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Полтаві, Білій Церкві, Гатному, Броварах, Кам’янці-Подільському, Запоріжжі, Кривому Розі, Черкасах та ін., а також онлайн-магазин www.JYSK.ua.

Відділ по роботі з клієнтами:
0800 20 20 22