Диван з різдвяними подушками та пледом, підвіконня з різдвяними ельфами та різдвяним декором

Скандинавський різдвяний декор, натхненний природою

Коли ночі стають довшими, а у повітрі відчуваються перші морози, дозвольте новій різдвяній колекції JYSK перетворити ваш дім на зимову казкову країну.

Натхненна безтурботними пейзажами Скандинавії, колекція поєднує в собі традиційні та сучасні елементи й матеріали, які передають суть скандинавського різдвяного декору.

Колекція включає яскравий, натхненний природою декор з соснами й зірками, який казковим чином переносить на засніжені різдвяні вулички. Також присутній класичний червоний та зелений кольори, які вдало доповнюють землисті відтінки, що підкреслюють сучасний та спокійний стиль.

Натхненна природою

Від м'якого сяйва свічок до краси натуральної деревини та якісного текстилю – кожен предмет у колекції Nordic Mood підібрано вручну, щоб створити теплу та привабливу атмосферу.

Як разом, так і окремо, ці предмети ідеально підходять для тих, хто шукає відчуття справжнього хюґе, що притаманне святковому сезону в скандинавських країнах.

FROST — це штучна ялинка зі світлодіодним сяйвом, розроблена з відкритими гілками, які дають простір для декору.

Наприклад, фетрова гірлянда з грибочками LODUR, яка чудово підкреслює природні мотиви як головне джерело натхнення колекції. 

Сосна також є повторюваним елементом у кількох інших виробах. Декоративна таця AUSTRE, зроблена для подачі їжі, є відмінним самостійним предметом декору. AUSTRE - це одна з декількох керамічних новинок, виготовлена з глини з реактивною глазур'ю. Техніка, яка надає кожному виробу унікального та натурального вигляду.

Інші вироби, виконані в тій самій техніці – це ялинка MYSING та підсвічник STILBIT. Всі три вироби, безсумнівно, додадуть традиційного, та водночас скандинавського колориту будь-якому різдвяному столу.

Затишні вироби, такі як подушка ELLE, задекорована соснами, та флісовий плед SELENIT вносять в інтер'єр вітальні природні земляні тони та відчуття теплоти й комфорту на дивані.

І, звичайно, скандинавське Різдво неможливе без ельфів: новий ельф, також натхненний мотивами природи, з новим скандинавським видом отримав назву LARVIKIT. Він виготовлений вручну з текстилю та піску, пухнастий та милий на вигляд і представлений у новому натуральному кольорі.

Щасливого Різдва!

Дізнатись більше

Різдвяні ельфи переїжджають до вас

Різдвяні ельфи переїжджають до вас

Улюблений текстиль колеги з відділу закупівель

Улюблений текстиль колеги з відділу закупівель

 Улюблений декор колеги з відділу закупівель

Улюблений декор колеги з відділу закупівель

Скандинавський декор зі спокійним та елегантним характером

Скандинавський декор зі спокійним та елегантним характером