У магазинах JYSK розкажуть як зробити весняне фото 

24.04.2024

Данська компанія JYSK вітає покупців з приходом весни знижками та безкоштовними майстер-класами в рамках Днів Скандинавського Хюґе. Творчі уроки з фотографії для соціальних мереж проведуть популярні Instagram-блогери 8 березня у 5-ти містах України – Києві, Вінниці, Дніпрі, Харкові та Хмельницькому.

П’ять дівчат, чиї фото в Instagram набирають сотні лайків, детально розкажуть та покажуть на практиці, як на фото передати настрій весняного хюґе. Для композиції Flat lay блогери будуть використовувати квіти, модні журнали, а також товари декору у скандинавському стилі з широкого асортименту JYSK: скатертини-ранери, серветки, свічки та свічники, декоративні літери та інші речі, що створюють затишну атмосферу вдома.

Кожен учасник майстер-класу зможе створити власну композицію з предметів декору та сфотографувати її. Крім того, блогери дадуть відповіді на питання про обробку фото, розкажуть в який час краще публікувати світлини, поділяться секретами збору лайків та коментарів. Тому захід обов’язковий до відвідування для всіх тих, хто давно планує зробити свій профіль в Instagram по-скандинавськи затишним. Адже філософія хюґе – це поєднання данської естетики декорування оселі та приємного спілкування з родиною та друзями.

Зустрічі пройдуть в рамках Днів Скандинавського Хюґе, які тривають в усіх магазинах мережі JYSK з 28 лютого по 8 березня. Покупці мають чудову можливість оновити свій інтер’єр заощадивши до 50%.

Євген Іваниця, виконавчий директор JYSK в Україні: «Вже стало доброю традицією проводити безкоштовні майстер-класи в магазинах мережі, які розвивають смак та навички наших клієнтів. Ми раді, що JYSK не лише додає затишку в оселі українців, а і вдосконалює їх як особистостей та дає можливість познайомитись з цікавими людьми».

Розклад і адреси майстер-класів:

1. Київ, Спортивна площа 1, ТРЦ «Gulliver», 0 поверх – 8 березня, п’ятниця, 13.00.

2. Вінниця, вул. Євгенія Пікуса 1a, ТЦ «Квартал», 2 поверх – 8 березня, п’ятниця, 13.00.

3. Дніпро, вул. Тітова 36, ТРЦ «Appolo», 2 поверх 8 березня, п’ятниця, 13.00.

4. Харків, вул. Героїв Сталінграду 136/8, ТЦ «Клас», 2 поверх – 8 березня, п’ятниця, 13.00. 
5. Хмельницький, вул. Кам’янецька 21, ТЦ «Либідь Плаза», 2 поверх – 8 березня, п’ятниця, 13.00. 

 

***

Довідка про компанію:

JYSK (ЮСК) – міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий у 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK. Сьогодні мережа JYSK – це велика міжнародна група, яка налічує більше ніж 2 500 магазинів в 49 країнах світу, переважно в Європі.

Торгова мережа є одним із європейських лідерів в категоріях товарів для сну (матраци, подушки, ковдри та інше), домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів та товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

Сьогодні в Україні працює 47 магазинів JYSK: у Києві, Броварах, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Полтаві, Білій Церкві, Кривому Розі, Запоріжжі, а також онлайн-магазин www.JYSK.ua.

За додатковою інформацією просимо звертатися:

Команда JYSK

м. Київ, Іоанна Павла ІІ 21

093 549 13 41