Оновлення данського бренду JYSK: два магазини запрацюють у форматі 3.0, чотири – після ремонту

26.04.2024

7 березня магазини міжнародної мережі JYSK у п’яти  містах України – Житомирі, Дніпрі, Херсоні, Одесі та Києві, постануть перед покупцями у новому вигляді. В Києві та Одесі магазини оформлені згідно з новим концептом 3.0, а в інших містах було проведено капітальний сучасний ремонт.

До формату 3.0 оновляться магазини JYSK у ТРЦ Універмаг «Україна» у Києві та в ТРЦ «Fontan Sky center» в Одесі. Їх торгова площа залишиться незмінною – 903 та 982 кв. м відповідно, тоді як внутрішнє оформлення зміниться повністю. Концепт передбачає більше простору та світла: сучасні стелажі з точковою підсвіткою дозволять розмістити більше товарів з асортименту мережі, а ширші проходи додадуть відчуття простору. Зона матрацної студії також набула нового вигляду: відтепер тут панують приглушене освітлення та спокійні кольори. Втім, це ніяк не вплине на можливість протестувати свій вибір. У магазині також з’являться спеціальні виставкові зони, які дозволяють побачити готові інтер’єрні рішення та познайомитись з новими актуальними стилями від данських дизайнерів.

Напередодні садово-літнього сезону продажів компанія JYSK здійснила капітальний ремонт у 4-х магазинах: Київ – ТЦ «Полярний», Житомир ТЦ «Глобал», Дніпро вул. Січеславська Набережна, Херсон ТРЦ «Фабрика». У торгових залах було замінено підлогове покриття, касові зони та деяке обладнання. Додаткове освітлення з допомогою потужних ламп допомогло візуально збільшити приміщення.

 

На честь перевідкриття JYSK дарує знижки та вигідні пропозиції. Так, перші 100 покупців у період з 7 до 10 березня, які зроблять покупку в магазинах формату 3.0 на суму від 800 грн одним чеком, отримають в  подарунок м’яку подушку для сну. Також усі магазини надають знижку 10% на товари, які помістяться до фірмової сумки JYSK, яку видаватимуть на касі усім охочим. Відвідувачі зможуть скористатися й іншими вигідними пропозиціями: так, легку термоковдру LIVING MEDICAL можна буде придбати зі знижкою 60% за 550 грн,  стьобаний плед зі знижкою 66% за 275 грн, безпружинний матрац GOLD F30 зі знижкою 57% від 2 750 грн.  Детальніше про акції можна дізнатися на сайті JYSK: JYSK.ua.

 

Євген Іваниця, виконавчий директор JYSK в Україні: «Від початку нового фінансового року, який розпочався у вересні 2018, компанія JYSK в Україні відкрила 6 нових магазинів та модернізували 7 магазинів, з яких 2 магазини оформили у новому концепті 3.0. При цьому ми зробили все, аби ремонт в приміщеннях не завдав незручностей нашим покупцям – магазини продовжували працювати в звичайному режимі. Зараз ми розпочали підготовчі роботи для відкриття другого магазину в Чернігові, першого магазину у Кам’янець-Подільському та нових трьох магазинів в Києві та на його околицях. У травні JYSK в Україні святкуватиме відкриття п’ятдесятого магазину JYSK».

Довідка про компанію:

JYSK (ЮСК) – міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий у 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK. Сьогодні мережа JYSK – це велика міжнародна група JYSK Nordic.

Торгова мережа є одним із європейських лідерів в категоріях товарів для сну (матраци, подушки, ковдри та інше), домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів та товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

 

На сьогодні до складу Групи JYSK входить більше ніж 2 500 магазинів у 50 країнах світу: Данія, Норвегія, Швеція, Фінляндія, Польща, Чехія, Угорщина, Голландія, Словаччина, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Ісландія, Канада, Гренландія, Фарерські Острови, Естонія, Латвія, Литва, Україна, Косово, Болгарія, Казахстан, Румунія, Франція, Великобританія, Словенія, Македонія, Хорватія, Італія, Іспанія, Боснія та Герцеговина, Китай, Сербія, Вірменія, Чорногорія, Індонезія, Греція, Сінгапур, Албанія, В’єтнам, Мальта, Португалія, Грузія, Білорусь, Таджикистан, Молдова, Бельгія i Кувейт.

 

Сьогодні в Україні працює 47 магазинів JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Полтаві, Білій Церкві, Запоріжжі та Кривому Розі та ін., а також онлайн-магазин https://jysk.ua/.

 

Відділ по роботі з клієнтами:
+380442470786

0800202022