Retail Awards Вибір Споживача 2018 у категорії "Товари для дому"

29.03.2024

Останній день зими подарував нам неймовірні емоції! Ми здобули перемогу Retail Awards Вибір Споживача 2018 у категорії "Товари для дому"! Дякуємо всім, хто віддав свій голос за JYSK! Обіцяємо радувати новими товарами, цікавими акціями та бездоганним сервісом!

Про Retail Awards – це єдина в Україні незалежна Премія у галузі рітейлу, де переможців визначає виключно споживач. Голосування є репрезентативним та демонструє реальне ставлення споживачів до брендів.

Номінації Премії формуються за підсумками щорічного аналізу ринку роздрібної торгівлі та торговельної нерухомості. Шорт-листи номінантів формує Експертна рада Премії, до якої належать представники провідних роздрібних мереж, торговельних центрів та консалтингових компаній.

Переможець у кожній номінації визначається шляхом опитування респондентів онлайн-панелі компанії DigData та опитування всіх охочих респондентів з «відкритим» доступом. Дослідження проводить компанія DigData, незалежний консультант з підрахунку голосів – PwC.

Переможцем в номінації стає компанія, яка набрала максимальну кількість голосів. В одній номінації може бути декілька переможців, якщо різниця у кількості голосів знаходиться у межах граничної статистичної похибки вибірки.