JYSK провів прес-брифінг: розширення мережі та новий формат

19.04.2024

Учора, 6 березня, в магазині JYSK у ТРЦ «Універмаг «Україна» відбувся прес-брифінг з нагоди запуску нового формату 3.0 в Києві. Про результати роботи та плани української мережі данського бренду JYSK розповідав виконавчий директор Євген Іваниця. Виступ також доповнили партнери JYSK – Ростислав Левінзон, голова правління ПрАТ «Універмаг «Україна» та Анне Тофт Соеренсен, заступниця Голови Місії Посольства Данії в Україні, Грузії та Вірменії.

Захід розпочався з вітальних слів представниці посольства Данії, яка поділилася досягненнями данського бізнесу в Україні. За словами Анне Тофт Соеренсен, робота української мережі JYSKце гарний показник міжнародної співпраці, яка приносить вагомі результати для обох країн. Виконавчий директор JYSK в Україні Євген Іваниця відмітив, що мережа вже налічує 47 магазинів і далі буде тільки зростати: «За 4 роки ми плануємо подвоїти кількість торгових точок – до 100 магазинів, які будуть продавати товари для дому у скандинавському стилі». У 2018/2019 фінансовому році мережа розшириться на 12 нових магазинів у Кам'янець-Подільському, Чернігові, Києві та інших містах.

Усі нові магазини, за словами спікера, будуть відкриватися у новому концепті 3.0, який передбачає більше простору, світла, використання нового обладнання та зміну касових зон. На оновлення магазину в ТРЦ «Універмаг «Україна» до формату 3.0 було витрачено близько 4 млн гривень, а сума витрат на відкриття нового магазину «з нуля» піде близько 10 млн гривень. За 6-7 років абсолютно всі магазини JYSK в Україні змінять формат, що зробить процес покупок більш простим та зручним.

Євген Іваниця також поділився й іншими цифрами, що демонструють успіх роботи данського бренду на українському ринку. Так, виторг компанії в Україні за результатами 2017/2018 фінансового року (1 вересня-2017/31 серпня-2018) склала понад 1 млрд гривень, а кількість покупців сягнула 2 млн. При цьому у минулому році JYSK заплатила більше ніж 150 млн гривень податків.

Наприкінці слово взяв Ростислав Левінзон, голова правління ПрАТ «Універмаг «Україна»: «Розміщення такого великого якірного магазину на 3-му поверсі стало викликом як для JYSK, так і для ТРЦ, але ми чудово справилися з цим завданням і ми не шкодуємо про це рішення».

Прес-брифінг відвідали журналісти ділових, ритейлівських та лайфстайл видань, які активно запитували не лише про бізнесові показники, а й цікавились, які товари JYSK придбав Євген Іваниця собі додому. На завершення директор провів екскурсію оновленим магазином та розповів про співпрацю з українськими виробниками меблів та товарів для сну.

 

 

***

Довідка про компанію:

JYSK (ЮСК) – міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий у 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK. Сьогодні мережа JYSK – це велика міжнародна група JYSK Nordic.

Торгова мережа є одним із європейських лідерів в категоріях товарів для сну (матраци, подушки, ковдри та інше), домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів та товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

На сьогодні до складу Групи JYSK входить більше ніж 2 500 магазинів у 50 країнах світу: Данія, Норвегія, Швеція, Фінляндія, Польща, Чехія, Угорщина, Голландія, Словаччина, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Ісландія, Канада, Гренландія, Фарерські Острови, Естонія, Латвія, Литва, Україна, Косово, Болгарія, Казахстан, Румунія, Франція, Великобританія, Словенія, Македонія, Хорватія, Італія, Іспанія, Боснія та Герцеговина, Китай, Сербія, Вірменія, Чорногорія, Індонезія, Греція, Сінгапур, Албанія, В’єтнам, Мальта, Португалія, Грузія, Білорусь, Таджикистан, Молдова, Бельгія i Кувейт.

Сьогодні в Україні працює 47 магазинів JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Полтаві, Білій Церкві, Запоріжжі та Кривому Розі та ін., а також онлайн-магазин https://jysk.ua/.

 

Відділ по роботі з клієнтами:
+380442470786

0800202022