У Чернігові з’явиться другий магазин

27.04.2024

У Чернігові зявиться другий магазин данської мережі JYSK

2 травня бренд JYSK відчиняє двері свого магазину у ТРЦ «Мегацентр», що розташований у центі Чернігова за адресою проспект Миру, 49. Він стане 48-м в українські мережі. На честь відкриття покупців очікують розіграші призів та подарункові сертифікати.

Новий магазин JYSK займатиме площу  1 017 кв. м., де розмістяться меблі для дому та саду, товари для сну, декор у скандинавському стилі. Завдяки широкому асортименту тут можна придбати все, що потрібно для затишного інтерєру квартири, тераси або балкона. У магазині постійно діятимуть знижки та вигідні пропозиції, які дозволяють не обмежувати себе у виборі лаконічних та водночас стильних речей. До відкриття магазин підготував оновлений літній асортимент, на який теж будуть діяти спеціальні знижки. За консультаціями щодо вибору можна звернутись до співробітників магазину, які завжди готові прийти на допомогу.

Торгово-розважальний центр «Мегацентр» має зручне розташування в центрі міста та паркувальний майданчик на 60 місць. 3-х поверховий ТРЦ пропонує безліч можливостей для шопінгу: тут знаходяться 76 магазинів, де можна придбати одяг, взуття, техніку, ювелірні прикраси, аксесуари та товари для дітей. Смачно перекусити можна в кафе і ресторанах або ж відвідати супермаркет.

Відкриття 48-го магазину JYSK відзначає разом зі своїми шанувальниками: так, 2 травня зранку покупці зможуть пригоститись смачною кавою, а з 2 до 5 травня щодня перші 50 покупців отримають подарунковий сертифікат номіналом 200 грн на наступну покупку.

Ще один бонус – 5-го травня серед покупців відбудеться розіграш комплекту садових меблів. Для участі буде потрібно заповнити анкету покупця.

Вже традиційно, перші 4 дня буде діяти акція, яка дарує 10% знижки на все, що поміститься у фірмову сумку JYSK. Також протягом 7 днів будуть діяти різноманітні вигідні пропозиції. Наприклад, меблі для відпочинку серії FALKENBERG можна буде придбати зі знижкою 60%. Знижки від 20% до 60%  діятимуть також на обідні столи та стільці для дому та саду, подушки для садових меблів, письмові столи, стелажі, матраци, подушки для сну, ковдри та інше. Усі акції можна переглянути на сайті JYSK: https://jysk.ua/megacenter.

Євген Іваниця, виконавчий директор JYSK в Україні: «Магазин JYSK вже другий у Чернігові – перший було відкрито у 2015 році в ТРЦ «Hollywood», та 48-й в Україні. Приємно бачити, що кількість шанувальників хюґе та скандинавського стилю продовжує зростати. Обіцяємо і надалі дивувати покупців приємними цінами, широким асортиментом стильних товарів від данських дизайнерів та їх високою якістю».

Довідка про магазин JYSK у ТРЦ «Мегацентр»:

·         7 співробітників;

·         площа торгового залу: 1 017 квадратних метрів;

·         дата і час відкриття: 2 травня (четвер), 10:00;

·         адреса: проспект Миру, 49, ТРЦ «Мегацентр», 1-ий поверх.

 

 

***

Довідка про компанію:

JYSK (ЮСК) – міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий у 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK. Сьогодні мережа JYSK – це велика міжнародна група JYSK Nordic.

Торгова мережа є одним із європейських лідерів в категоріях товарів для сну (матраци, подушки, ковдри та інше), домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів та товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

На сьогодні до складу Групи JYSK входить більше ніж 2 700 магазинів у 52 країнах світу: Данія, Норвегія, Швеція, Фінляндія, Польща, Чехія, Угорщина, Голландія, Словаччина, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Ісландія, Канада, Гренландія, Фарерські Острови, Естонія, Латвія, Литва, Україна, Косово, Болгарія, Казахстан, Румунія, Франція, Великобританія, Словенія, Македонія, Хорватія, Італія, Іспанія, Боснія та Герцеговина, Китай, Сербія, Вірменія, Чорногорія, Індонезія, Греція, Сінгапур, Албанія, В’єтнам, Мальта, Португалія, Грузія, Білорусь, Таджикистан, Молдова, Бельгія i Кувейт.

Сьогодні в Україні працює 48 магазинів JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Полтаві, Білій Церкві, Запоріжжі та Кривому Розі та ін., а також онлайн-магазин https://jysk.ua/.

 

Відділ по роботі з клієнтами:

0800202022