JYSK відкриє перший магазин в Кам’янці-Подільському

19.04.2024

16 травня в Кам’янці-Подільському відбудеться урочисте відкриття магазину данського бренду JYSK. Це буде перший в місті магазин відомої міжнародної мережі та сорок дев’ятий в Україні.

Площа його торгового залу становитиме 1107 кв. м., де розмістяться товари для дому у скандинавському стилі. Широкий асортимент меблів, постільної білизни, матраців, декору та інших побутових предметів дозволяє легко та швидко підібрати товари для квартири чи дачі. Цього літнього сезону в магазині вже традиційно буде представлено все для комфортного відпочинку: комплекти меблів для саду, шезлонги, парасолі, павільйони, ігри для дітей і т.п. Товари данської мережі мають оригінальний дизайн та високу якість, при цьому магазин завжди приємно дивує покупців акційними пропозиціями.

Новий магазин розташується в будівлі торгового центру «Фуршет» за адресою вул. Гагаріна 42/1. JYSK розташується недалеко від центральної частини міста, де зосередились різноманітні магазини, ресторани, кафе і банки, тож відвідувачі зможуть комфортно здійснювати шопінг. Для власників автомобілів біля супермаркету «Фуршет» є паркувальний майданчик.

З нагоди відкриття в новому магазині будуть діяти вигідні пропозиції. Так, 16-19 травня щоденно перші 50 покупців отримають подарунковий сертифікат номіналом 200 грн на наступну покупку. 19 травня серед усіх покупців буде розіграно якісний безпружинний матрац серії WELLPUR. Для участі в розіграші покупців попросять заповнити спеціальну анкету. Крім цього, буде діяти традиційна для всієї мережі JYSK акція, яка дарує 10% знижки на всі товари, що помістяться у фірмову сумку JYSK. Також протягом першого тижня будуть актуальними різноманітні пропозиції, що передбачають знижки до 60%.

Більше деталей про акції можна дізнатися на сайті JYSK: https://jysk.ua/kamenets.

Євген Іваниця, виконавчий директор JYSK в Україні: «Постійне розширення мережі – наша стратегічна задача. Раді, що цього разу відкриваємось у надзвичайно популярному серед туристів місті – Кам’янці-Подільському, де зустрічається історія та сучасність. Сподіваємось, що гостям та мешканцям міста припаде до душі скандинавська філософія затишку, яка надихне їх на створення свого унікального інтер’єру та нові покупки».

Довідка про магазин JYSK у ТЦ «Фуршет»:

  • 7 співробітників;
  • площа торгового залу: 1107 квадратних метрів;
  • дата і час відкриття: 16 травня (четвер), 10:00;
  • адреса: вул. Гагаріна 42/1.

 

***

Довідка про компанію:

JYSK (ЮСК) – міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий у 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK. Сьогодні мережа JYSK – це велика міжнародна група JYSK Nordic.

Торгова мережа є одним із європейських лідерів в категоріях товарів для сну (матраци, подушки, ковдри та інше), домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів та товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

На сьогодні до складу Групи JYSK входить більше ніж 2 700 магазинів у 52 країнах світу: Данія, Норвегія, Швеція, Фінляндія, Польща, Чехія, Угорщина, Голландія, Словаччина, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Ісландія, Канада, Гренландія, Фарерські Острови, Естонія, Латвія, Литва, Україна, Косово, Болгарія, Казахстан, Румунія, Франція, Великобританія, Словенія, Македонія, Хорватія, Італія, Іспанія, Боснія та Герцеговина, Китай, Сербія, Вірменія, Чорногорія, Індонезія, Греція, Сінгапур, Албанія, В’єтнам, Мальта, Португалія, Грузія, Білорусь, Таджикистан, Молдова, Бельгія i Кувейт.

Сьогодні в Україні працює 49 магазинів JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Полтаві, Білій Церкві, Запоріжжі та Кривому Розі та ін., а також онлайн-магазин https://jysk.ua/.

 

Відділ по роботі з клієнтами:

0800202022