Мережа JYSK виросла до 50-ти магазинів

28.03.2024

Українська мережа данського бренду JYSK відчиняє 50-ий магазин

50-ий ювілейний магазин JYSK в Україні відчинить двері у ТРЦ «Dream Town»

30 травня у київському ТРЦ Dream Town розпочне роботу 50-ий магазин данської мережі JYSK в Україні у форматі 3.0. За словами кантрі-менеджера JYSK Євгена Іваниці, це відкриття символізує новий етап розвитку, адже вже заплановано подвоїти кількість магазинів за наступні чотири фінансових роки.

Магазин розміститься на 1-му поверсі торговельного центру та займе площу 1 179 кв. м. Широкий асортимент магазину здатен задовольнити  потреби найвибагливіших покупців: тут можна буде підібрати меблі для дому та саду у лаконічному скандинавському стилі, різноманітний декор, а також товари для сну: матраци, подушки, ковдри, постільну білизну. У магазині також буде представлено товари літнього сезону, серед яких вуличні парасолі, шезлонги, павільйони, меблі для відпочинку просто неба та ін. Будь-хто з покупців також зможе скористатися перевагами сервісу мережі, серед яких гарантія ціни протягом місяця, послуга «Замов та забери» та повернення товару без обмеження.

ТРЦ Dream Town 2, у якому розташується новий магазин, знаходиться за адресою Оболонський проспект, 21В, між метро Мінська та Героїв Дніпра. На 1-му поверсі торговельно-розважального центру можна буде знайти товари для дому та магазин електроніки, а на 2-му – магазини товарів для дітей, ресторани, а також розважальні зони для дітлахів різного віку. Поруч з будівлею знаходиться зручне паркування, де можна залишити машину, та супермаркет.

На всіх відвідувачів магазину чекатимуть вигідні пропозиції з нагоди відкриття. Так, з 21 травня до 2 червня перші 50 покупців отримають подарунковий сертифікат номіналом 200 грн на наступну покупку. А у неділю, 2 червня, буде розіграно новенький 4-місний комплект меблів з подушками для сидіння. Для участі в розіграші потрібно заповнити спеціальну анкету. JYSK також дарує додаткові 10% знижки на всі товари, що помістяться у фірмову сумку, яку буде роздавати ведучий на вході.

Ці та інші актуальні пропозиції, які дарують знижки до 60%, можна переглянути на сайті мережі за посиланням: https://jysk.ua/dreamtown2.

Євген Іваниця, виконавчий директор JYSK в Україні: «Відкриття магазину в ТРЦ «Dream Town» для нас визначна подія. Ми швидко зростаємо, росте і наша професійна команда вже підписані нові угоди та заплановані відкриття нових магазинів в Києві в ТЦ «Новус», що на Здолбунівській та у ТЦ «SkyMall», в Черкасах у ТЦ «Depot», у Кривому Розі в ТЦ «Вікторі Плаза».

У ювілейний магазин ми інвестували близько 10 млн грн, а підготовка розпочалася рівно за місяць до відкриття. Як і попередні магазини, 50-ий JYSK відкривається у новому форматі 3.0, який передбачає світлий та просторий дизайн, ширший асортимент та більш зручне розташування товарів. Тут також будуть представлені спеціальні зони-кімнати, облаштовані товарами JYSK, тож кожен покупець зможе підгледіти як трендово поєднувати ті чи інші меблі та декор».

Довідка про магазин JYSK у ТРЦ «Dream Town 2»:


• 8 співробітників;
• площа торгового залу: 1 179 квадратних метрів;
• дата і час відкриття: 30 травня (четвер), 10:00;
• адреса: Оболонський проспект
, 21В, 1-ий поверх.

***

Довідка про компанію:

JYSK (ЮСК) – міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий у 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK. Сьогодні мережа JYSK – це велика міжнародна група JYSK Nordic.

Торгова мережа є одним із європейських лідерів в категоріях товарів для сну (матраци, подушки, ковдри та інше), домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів та товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

На сьогодні до складу Групи JYSK входить більше ніж 2 700 магазинів у 52 країнах світу: Данія, Норвегія, Швеція, Фінляндія, Польща, Чехія, Угорщина, Голландія, Словаччина, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Ісландія, Канада, Гренландія, Фарерські Острови, Естонія, Латвія, Литва, Україна, Косово, Болгарія, Казахстан, Румунія, Франція, Великобританія, Словенія, Македонія, Хорватія, Італія, Іспанія, Боснія та Герцеговина, Китай, Сербія, Вірменія, Чорногорія, Індонезія, Греція, Сінгапур, Албанія, В’єтнам, Мальта, Португалія, Грузія, Білорусь, Таджикистан, Молдова, Бельгія i Кувейт.

Сьогодні в Україні працює 50 магазинів JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Полтаві, Білій Церкві, Запоріжжі та Кривому Розі та ін., а також онлайн-магазин https://jysk.ua/.

Відділ по роботі з клієнтами:

0800202022