Скандинавський затишок від JYSK на терасі

29.03.2024

Данське хюґе, що означає відчуття комфорту, затишку та тепла, продовжує набирати популярність в Україні. Саме цю особливу атмосферу 15 травня створив JYSK – на вечірці «Літо по-скандинавськи», що відбулася на відкритій терасі на даху. Гості події змогли поринути в атмосферу скандинавського релаксу, насолодитись магією музики, пригоститись смаколиками та по-справжньому відпочити душею.

Захід, що покликаний надихнути дизайнерів популяризувати скандинавську естетику в інтер’єрі, відкрив кантрі-менеджер мережі магазинів JYSK в Україні Євген Іваниця. Виконавчий директор розповів про унікальні особливості розвитку компанії: так, данська мережа стрімко розвивається – 30 травня в ТРЦ Dream Town відкриється 50-ий магазин JYSK в Україні. Він буде працювати в концепті 3.0, як і ще 7 магазинів в різних містах. Новий формат передбачає ширший асортимент, нове обладнання, більше простору та світла. Поступово й інші магазини мережі будуть змінювати формат 2.0 на сучасніший 3.0.

В JYSK діють безліч переваг для покупців, серед яких повернення без обмежень, гарантія ціни та послуга «Замов та забери», що сприяє залученню нових клієнтів. Також Євген Іваниця розповів про низку активностей, до яких долучається  в рамках соціальної відповідальності: участь в 1-й міжнародному Еко-марафоні «Еко-упаковка: міф чи реальність», висадка дерев, відмова від пакетів в деяких магазинах мережі. Садові меблі, вироблені з хардвуду, мають сертифікат FSC, а отже, JYSK активно сприяє сталому веденню лісового господарства.

Під час виступу також були висвітлені головні тренди літнього сезону JYSK від данських дизайнерів: Відтінки півночі, Гармонія та Сонячні промені. Саме ці три тренди, а також нова екологічна серія з бамбука від JYSK, були представлені на терасі просто неба, де протягом вечора гості відпочивали та надихалися. Тераса, від меблів до ліхтариків, була облаштована виключно товарами JYSK, що давало змогу побачити комплексне рішення щодо облаштування оселі, балкону та патіо.

Лекційна частина завершилась виступом архітектора та дизайнера Катерини Росковшенко, яка розповіла секрети трендових рішень для балконів, терас та патіо. Наприкінці лекторка поділилась корисними лайфхаками по облаштуванню відкритих приміщень, серед яких використання підвісних столиків, гамаків, горщиків, а також варіанти модифікацій старих меблів, які стануть стильними акцентами.

Солодка вата, шампанське, мильні бульбашки, чарівна лаунж-музика та прекрасний вид на Поділ – ця вечірка точно запам’ятається усім, що так цінує JYSK, – затишком та внутрішньою гармонією.

Команда JYSK бажає максимально популяризувати скандинавський стиль життя та дати можливість надихнутися атмосферою хюґе для втілення власних проектів у життя.

***

 

Довідка про три стилі:

  • Відтінки півночі. Цей стиль став втіленням витонченої прохолоди та незворушності моря. У ньому поєднані сучасні технології зі спокоєм природи, що особливо помітно у деталях ручної роботи, гладких поверхнях, елементах зі світлого дерева та бамбука, вафельних візерунках. Контрастна кольорова гама, яка коливається від насиченого синього до стишеного зеленого, занурює у скандинавський світ могутнього моря та чарівного північного сяйва.
  • Гармонія. Виразна структура, незвичайна палітра кольорів, неочікувані композиції та природні матеріали, такі як лоза, бамбук, водорості, льон, дозволяють цьому стилю «огорнути» вас справжнім спокоєм та відчуттям захищеності. Несподіваності додають елементи з каміння, бетону, металу, а у поєднанні із широкою гамою відтінків культур різних народів, вони лише підкреслюють різноманітність нашого життя.
  • Сонячні промені. Це – найбільш екзотичний трендовий стиль цього сезону. Втілення справжнього сонячного тепла, споглядання та глибокого душевного спокою. Вишивка, бахрома, кераміка ручної роботи, рельєфний метал, кольорове скло – усе це в поєднанні із натуральними природними матеріалами дає осягнути всю первинну красу природи. Кольорова гама насичена усіма відтінками сонця: жовтого, помаранчевого, коричневого, а подекуди й ніжними рожевими та заспокійливими фіолетовими відтінками.

 

Довідка про компанію:

JYSK (ЮСК) – міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий у 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK. Сьогодні мережа JYSK – це велика міжнародна група JYSK Nordic.

Торгова мережа є одним із європейських лідерів в категоріях товарів для сну (матраци, подушки, ковдри та інше), домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів та товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

На сьогодні до складу Групи JYSK входить більше ніж 2 700 магазинів у 52 країнах світу: Данія, Норвегія, Швеція, Фінляндія, Польща, Чехія, Угорщина, Голландія, Словаччина, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Ісландія, Канада, Гренландія, Фарерські Острови, Естонія, Латвія, Литва, Україна, Косово, Болгарія, Казахстан, Румунія, Франція, Великобританія, Словенія, Македонія, Хорватія, Італія, Іспанія, Боснія та Герцеговина, Китай, Сербія, Вірменія, Чорногорія, Індонезія, Греція, Сінгапур, Албанія, В’єтнам, Мальта, Португалія, Грузія, Білорусь, Таджикистан, Молдова, Бельгія i Кувейт.

Сьогодні в Україні працює 49 магазинів JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Полтаві, Білій Церкві, Запоріжжі та Кривому Розі та ін., а також онлайн-магазин https://jysk.ua/.

 

Відділ по роботі з клієнтами:

0800202022