ВІдкриття нового магазину в Черкасах

28.03.2024

У Черкасах відкриється перший магазин JYSK

8 серпня данська мережа товарів для дому JYSK запрошує до першого в Черкасах магазину, який стане вже 52-им в Україні. Тут можна буде придбати меблі, товари для сну, текстиль та декор у скандинавському стилі. Здійснити покупки можна буде на другому поверсі ТРЦ «Depo't center», за адресою бульвар Шевченко, 385.

Перший магазин у місті відкриється вже у звичному форматі 3.0, де будуть представлені виставкові зони у вигляді невеликих мебльованих кімнат.  Увесь асортимент розміститься на 1 300 квадратних метрах, а зорієнтуватись у залі допоможуть працівники магазину. Відвідувачі матимуть змогу обрати все, що необхідно для облаштування кухні, ванни, спальні, вітальні, коридору, офісу: серванти, обідні комплекти меблів, килими, стелажі, ліжка, крісла, стільці, шафи, банкетки, а також матраци, подушки, ковдри та різноманітні аксесуари для оселі. У мережі JYSK постійно діють акції, які дозволяють зробити приємну покупку, а швидке обслуговування і якісний сервіс максимально спростять вирішення усіх питань.

Торгово-розважальний готельний комплекс «Depo't center» знаходиться неподалік Річкового порту на бульварі Шевченко, 385. ТРГК пропонує великий вибір одягу та взуття відомих брендів, косметику, товари для краси, ювелірні вироби. В будівлі також розміщуються супермаркет, який ідеально підходить для сімейних закупок продуктів, та ресторани і кафе. Вздовж торгового центру розташований просторий паркувальний майданчик.

До відкриття 52-го магазину JYSK дарує вигідні акційні пропозиції. Серед них 60% знижки на різні категорії товарів: офісні крісла, шафи, кавові столики, тумби під тв, обідні столи та стільці, комоди, письмові столи та стелажі і тд. Наприклад, обідній стіл OMMЕ можна буде придбати зі знижкою 60% –   за 3 350 грн, стілець FAVRBJERG зі знижкою 40% за 1500грн, а письмовий стіл BILLUND за 1350 грн – зі знижкою 50%. З 8 до 11 серпня перші 50 покупців отримають подарункові сертифікати на суму 200 грн, а також діятиме традиційна знижка 10% на все, що вміститься в сумку JYSK. 11 серпня серед усіх покупців буде розіграно комплект меблів EJBY. Детальніша інформація про акції за посиланням https://jysk.ua/depot.

Євген Іваниця, виконавчий директор JYSK в Україні: «52-ий магазин данської мережі в Україні відкриється в Черкасах вперше, одразу у найновішому форматі 3.0. Тож відтепер черкащани зможуть не тільки замовляти наші товари онлайн, а й завітати до магазину, щоб ближче познайомитись з асортиментом та підібрати усе необхідне для створення скандинавського затишку у себе вдома».

Довідка про магазин JYSK у ТЦ «NOVUS»:

 

• 6 співробітників;

• площа торгового залу: 1 300 квадратних метрів;

• дата і час відкриття: 8 серпня (четвер), 10:00;

• адреса: м. Черкаси, б-р Шевченка, 385, ТРЦ «Depo't center».

***

Довідка про компанію:

JYSK (ЮСК) – міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий у 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK.

Торгова мережа є одним із європейських лідерів в категоріях товарів для сну (матраци, подушки, ковдри та інше), домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів та товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

JYSK має унікальні переваги для покупців, серед яких повернення без обмежень в часі, гарантія ціни та зручна послуга онлайн-бронювання.

На сьогодні до складу Групи JYSK входить більше ніж 2 700 магазинів у 52 країнах світу: Данія, Норвегія, Швеція, Фінляндія, Польща, Чехія, Угорщина, Голландія, Словаччина, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Ісландія, Канада, Гренландія, Фарерські Острови, Естонія, Латвія, Литва, Україна, Косово, Болгарія, Казахстан, Румунія, Франція, Великобританія, Словенія, Македонія, Хорватія, Італія, Іспанія, Боснія та Герцеговина, Китай, Сербія, Вірменія, Чорногорія, Індонезія, Греція, Сінгапур, Албанія, В’єтнам, Мальта, Португалія, Грузія, Білорусь, Таджикистан, Молдова, Бельгія, Кувейт, Об’єднані Арабські Емірати, Таїланд, Кіпр, Ірландія та Азербайджан.

Сьогодні в Україні працює 52 магазини JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Полтаві, Білій Церкві, Гатному, Броварах, Кам’янці-Подільському, Запоріжжі, Кривому Розі, Черкасах та ін., а також онлайн-магазин www.JYSK.ua.

 

Відділ по роботі з клієнтами:
0800 20 20 22