Засновник JYSK Ларс Ларсен пішов з життя

20.04.2024

Засновник JYSK Ларс Ларсен пішов з життя

Данський король ковдр та засновник JYSK Ларс Ларсен пішов з життя у віці 71р.

Сьогодні вранці, 19 серпня, Ларс Ларсен - або " Tradesman", як його називали колеги, - мирно помер у своєму будинку поблизу Сількеборга, Данія, в оточенні своєї родини.

У Ларс Ларсена залишилися дружина Крістіна, двоє дітей та чотири онуки.

«Сьогодні ми втратили батька, чоловіка та діда, а Данія втратила справді чудового бізнесмена. Нам буде не вистачати його. Як тільки ми отямимося від цієї великої втрати, ми зробимо все можливе, щоб продовжувати розвиток діла всього його життя", - говорить син Ларса Ларсена Джейкоб Брунсборг, який у червні обійняв посаду Голови Lars Larsen Group після виходу батька.

На початку цього року Ларс Ларсен зіграв ключову роль у святкуванні 40-річчя JYSK, яка була відзначена в його стилі, коли він особисто перерізав стрічку на відкритті першого магазину JYSK в Ірландії. Тим самим було досягнуто присутність JYSK у всіх великих європейських країнах.

У 2019 році Ларс Ларсен також привітав колегу, який вже 40 років працює в компанії JYSK з дня заснування в 1979.

Діло всього його життя продовжується 

Як засновник JYSK, Ларс Ларсен був обличчям компанії до червня 2019 року, коли після діагнозу раку печінки він передав посаду голови Lars Larsen Group своєму синові Джейкобу Брунсборгу.

Робота над подальшим розвитком успіху JYSK буде продовжуватися, як це було й досі під керівництвом Яна Бо, CEO & President.

"Перш ніж відмовитися від посади голови, Ларс Ларсен брав участь у рішенні про об'єднання двох незалежних підрозділів в JYSK Group в одну. Я продовжую зосереджувати свою енергію на цьому дуже важливому завданні, щоб протягом декількох років ми мали єдиний та ще сильніший JYSK, який в стилі Ларса Ларсена надалі буде надавати чудові пропозиції для наших покупців", - говорить Ян Бо.

З моменту розширення бізнесу з Данії в Німеччину у 1984 році, група JYSK була розділена на дві організації: JYSK Nordic, яка працює у 20 країнах та DÄNISCHES BETTENLAGER, яка здійснює діяльність у семи країнах. Решта 25 країн є частиною франчайзингової концепції JYSK.