JYSK відкриває одразу два магазини у Львові та Кривому Розі

27.04.2024

JYSK відкриває одразу два магазини у Львові та Кривому Розі

З 29 серпня жителі Кривого Рогу та міста Лева зможуть завітати до нових магазинів данського бренду JYSK. Відвідувачів чекатимуть оновлений інтер’єр, знижки та безліч товарів для дому у скандинавському стилі.

Другий магазин JYSK у Кривому Розі JYSK розташується у ТРЦ «Victory Plaza», що на вул. Лермонтова, 37. Його загальна площа становитиме 1300 квадратних метрів, де кожен охочий зможе обрати меблі для вітальні, спальні, кухні, ванної кімнати, декор, текстиль та товари для сну. У магазині будуть представлені і спеціальні виставкові зони з різними композиціями меблів.

Львівський JYSK можна буде знайти за адресою вул. Чорновола, 16i, у ТЦ «Ашан». Це вже четвертий магазин у місті, його площа – 1 200 квадратних метрів. Просторий та світлий дизайн концепту 3.0, нове обладнання та консультації працівників зроблять покупки ще приємнішими та швидшими.

У залах обох магазинів будуть представлені останні тренди сезону REFLEXION, THE NEXT WAVE та MEMPHIS. При створенні новинок, які представлені у різних варіантах, данські дизайнери надихалися природними відтінками землі, океану та нічного неба, а також стилями Art Deco та Баугауз, геометрією мінімалізму та астрологією. Також у вересні можна придбати товари з лімітованої колекції NORDIC MOOD. Кожен предмет виділяється своєю родзинкою, наприклад, табурет WAVE має хвилеподібний велюровий дизайн і незвичайні скульптурні ніжки, годинник KJETIL інтригує своєю увігнутою формою, а подушки RYNKEVIER і RINGBLOMMA відсилають до робіт авангардистів 1930-х років.

З нагоди відкриття магазинів JYSK дарує відвідувачам безліч акційних пропозицій. З 29 серпня до 1 вересня включно діятимуть знижки до 60% на столи, тумби, комоди, стелажі, шафи, крісла та стільці. Перші 50 покупців у ці дні отримають сертифікати на 200 гривень на наступну покупку. Також протягом перших днів роботи магазину діятиме знижка у 10% на все, що поміститься у фірмову сумку JYSK, яку час від часу роздаватиме ведучий. 1 вересня серед тих, хто здійснили покупку від 700 грн буде розіграно комплект меблів EJBY. Більше можна дізнатися на сайті JYSK, перейшовши за посиланнями https://jysk.ua/auchan та https://jysk.ua/victoryplaza.

Євген Іваниця, виконавчий директор JYSK в Україні: «У вересні ми святкуємо 15-річчя компанії в Україні, але робота над розширенням мережі не припиняється ні на хвилину. Магазини у Львові та Кривому Розі стали 53 та 54-им, що відчинили свої двері для усіх любителів скандинавського стилю в інтер’єрі. У планах – рости далі, аби якомога більше українців мали змогу створити свій куточок хюґе у себе вдома».

***

Довідка про компанію:

JYSK (ЮСК) – міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий у 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK.

Торгова мережа є одним із європейських лідерів в категоріях товарів для сну (матраци, подушки, ковдри та інше), домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів та товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

JYSK має унікальні переваги для покупців, серед яких повернення без обмежень в часі, гарантія ціни та зручна послуга онлайн-бронювання.

На сьогодні до складу Групи JYSK входить більше ніж 2 800 магазинів у 52 країнах світу: Данія, Норвегія, Швеція, Фінляндія, Польща, Чехія, Угорщина, Голландія, Словаччина, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Ісландія, Канада, Гренландія, Фарерські Острови, Естонія, Латвія, Литва, Україна, Косово, Болгарія, Казахстан, Румунія, Франція, Великобританія, Словенія, Македонія, Хорватія, Італія, Іспанія, Боснія та Герцеговина, Китай, Сербія, Вірменія, Чорногорія, Індонезія, Греція, Сінгапур, Албанія, В’єтнам, Мальта, Португалія, Грузія, Білорусь, Таджикистан, Молдова, Бельгія, Кувейт, Об’єднані Арабські Емірати, Таїланд, Кіпр, Ірландія та Азербайджан.

Сьогодні в Україні працює 54 магазини JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Полтаві, Білій Церкві, Гатному, Броварах, Кам’янці-Подільському, Запоріжжі, Кривому Розі, Черкасах та ін., а також онлайн-магазин www.JYSK.ua.

Відділ по роботі з клієнтами:
0800 20 20 22