JYSK анонсує знижки до 70% на Чорну П’ятницю

24.04.2024

Акція стартує вже у четвер, 28 листопада, та триватиме 4 дні – до 1 грудня 2019 року. Знижки до 70% діятимуть у всіх 57 магазинах української мережі JYSK на більше ніж 2 000 товарів.

Данський бренд пропонує широкий асортимент меблів, аксесуарів та декору для вітальні, спальні, кухні, передпокою та ванної кімнати. Протягом 4-х днів товари можна буде придбати за знижками до 70%: наприклад, континентальне ліжко GOLD C50 з 2-ма мультипружинними матрацами та топ-матрацом матиме максимальну знижку – комплект коштуватиме 15 000 грн замість 49 999 грн. Обідній стіл VEDDE зі знижкою 60% можна буде придбати за 2 000 грн, а 3-х дверну шафу VEDDE з дзеркалом зі знижкою 50% – за 6 000 грн. Пухнастий плед LOTUS зі знижкою 70% за 375 грн стане гарним новорічним подарунком. Акційні пропозиції діятимуть й на інші категорії товарів: пружинні матраци, софи, офісні та геймерські крісла, комоди та буфети, комплекти білизни, ковдри та подушки, пледи, декоративні подушки, декор. Усі пропозиції можна переглянути на окремій промосторінці – www.jysk.ua/black-friday.

Чорна п’ятниця в JYSK – це чудова нагода оновити свій інтер’єр з вигодою для гаманця. Знижки діятимуть як в магазинах, так і за умови замовлення на сайті інтернет-магазину www.JYSK.ua. Для зручності покупців продовжує діяти послуга «Замов та забери» – товар замовляється на сайті та забирається в одному з магазинів протягом 48 годин. У міста, де магазинів ще немає, можливе доставляння Новою поштою.

Євген Іваниця, виконавчий директор JYSK в Україні: «Чорна П’ятниця 2019 року у JYSK дарує ще більше знижок – до -70%. Цього року ми розширили ряд акційних пропозицій, додавши більше позицій з нового асортименту. Зазначу, що ціни на товар у нас фіксуються системою, а тому знижки у нас цілком реальні, без накручення – у цьому вже шостий рік переконуються наші лояльні покупці. Будемо раді бачити усіх любителів скандинавського стилю вже 28 листопада у наших магазинах, коли стартує наймасштабніший розпродаж року».

***

Довідка про компанію:

JYSK (ЮСК) – міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий у 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK.

Торгова мережа є одним із європейських лідерів в категоріях товарів для сну (матраци, подушки, ковдри та інше), домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів та товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

JYSK має унікальні переваги для покупців, серед яких повернення без обмежень в часі, гарантія ціни та зручна послуга онлайн-бронювання.

На сьогодні до складу Групи JYSK входить більше ніж 2 800 магазинів у 54 країнах світу: Данія, Норвегія, Швеція, Фінляндія, Польща, Чехія, Угорщина, Голландія, Словаччина, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Ісландія, Канада, Гренландія, Фарерські Острови, Естонія, Латвія, Литва, Україна, Косово, Болгарія, Казахстан, Румунія, Франція, Великобританія, Словенія, Македонія, Хорватія, Італія, Іспанія, Боснія та Герцеговина, Китай, Сербія, Вірменія, Чорногорія, Індонезія, Греція, Сінгапур, Албанія, В’єтнам, Мальта, Португалія, Грузія, Білорусь, Таджикистан, Молдова, Бельгія, Кувейт, Об’єднані Арабські Емірати, Таїланд, Кіпр, Ірландія та Азербайджан.

Сьогодні в Україні працює 57 магазинів JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Полтаві, Білій Церкві, Гатному, Броварах, Кам’янці-Подільському, Запоріжжі, Кривому Розі, Черкасах та ін., а також онлайн-магазин www.JYSK.ua.

Відділ по роботі з клієнтами:
0800 20 20 22