Товсті подушки для меблів з палет - комфорт у вашому саду

Чи приєдналися ви до тренду і зробили власні меблі з піддонів? Додайте останній штрих до проєкту з подушками для палет від JYSK! Ви знайдете три розміри подушок, які відповідають розмірам європіддонів. Подушка для сидіння має розмір 120х80 см і підходить для поверхні палети. Підголівники доступні у двох розмірах: 120х40 см і 60х40 см. Ширина подушок відповідає довгій та короткій стороні палети, відповідно. Таким чином, ви вкриєте весь піддон і отримаєте комфортне місце, як на сидінні, так і на спинці вашого палетного дивана.

Купуйте свої подушки для палет тут - незалежно від того, чи вам потрібна подушка для сидіння, чи для спинки вашого нового палетного дивану. Подушки для піддонів також ідеально підходять для інших місць у вашому саду, наприклад, безпосередньо на газоні або на дерев'яній терасі, або як подушки на великій лаві.

3 товари
    3 товари

    Зробіть меблі з палет власноруч за допомогою м'яких подушок для піддонів

    Палетний диван підійде для будь-якого балкона, тераси або саду. Грубе дерево надає йому натуральний та селянський вигляд, а коли ви додаєте елегантні сірі подушки для палет від JYSK, ви зм'якшуєте його вигляд, а диван запрошує до сидіння та відпочинку. Диван з палет можна зробити у розмірі та формі, які вам подобаються, щоб він найкраще підійшов для вашого простору на відкритому повітрі.

    Не впевнені, як розпочати створювати свої власні меблі з палет для саду? На щастя, це досить простий проєкт, і ми з радістю допоможемо вам! Перегляньте статтю у нашому блозі про те, як зробити свої власні меблі для саду з піддонів.